You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Завантаження ...


НАКАЗ № 02-г про організацію харчування учнів у 2023 р.

Харчування в закладах освіти права батьків

Система аналізу небезпечних факторів контролю у критичних точках НАССР

Процедура, ідентифікація та простежуваність

Процедура планування та розробки процесів, необхідних для виробництва безпечних продуктів

Процедура коригування та коригувальні дії

Програма-передумова

Програма-передумова, специфікація до сировини та контроль постачальників

Програма-передумова, поводження з алергенними матеріалами

Програма-передумова, контроль за шкідниками, визначення виду, запобігання появи

Програма-передумова, контроль за технологічними процесами

Програма-передумова, зберігання та використання токсичних сполук та речовин

Програма-передумова, вимоги щодо планування поміщень

Програма-передумова, вимоги щодо здоров'я та гігієни персоналу

Програма-передумова, вимоги до стану приміщень різного типу

Програма-передумова, вимоги до зберігання та транспортування

Програма-передумова, безпека води, льоду, парі, допоміжних матеріалів обробки

Програма передумова, захист продуктів від сторонніх домішок

Положення про керівника групи безпеки харчових продуктів (СТРАВ)

Політика у сфері управління безпечністю харчових продуктів (СТРАВ)

План-схема руху персоналу, учнів та відвідувачів у приміщенях їдальні ТЗОШ №18

План-схема розташування технологічного обладнання в приміщенях їдальні ТЗОШ №18

План-схема приміщень їдальні ТЗОШ №18

План-схема переміщення продуктів, матеріалів, сировини та готової продукції

План-схема водопостачання приміщень їдальні ТЗОШ №18

План-схема відведення рідких та переміщення м'яких та твердих побутових відходів

План-схема витяжної системи у приміщенях їдальні ТЗОШ №18

План НАСР

Оцінювання та аналіз небезпечних факторів НАССР

Операційна програма-передумова 4 (ОПП-яйця)

Операційна програма-передумова 3 (ОПП - Риба та рибопродукти)

Операційна програма-передумова 2.1 (ОПП - М'ясо та м'ясопродукти)

Операційна програма-передумова 2 (ОПП - м'ясо та м'ясопродукти)

Операційна програма-передумова 1 (ОПП - овочі, фрукти, зелень)

НАКАЗ про розмежування чистих та брудних потоків у годині

ПОКАЗ про призначення відповідального

Договір 13 про надання послуг з НАССР

Блок-схема приготування салатів

Блок-схема приготування перших страв

Блок-схема приготування напоїв

Блок-схема приготування десертних страв

Блок-схема приготування гарячих страв

Блок-схема приготування гарнірів